Rechtbank den haag prins clauslaan parkeren

 • Abonneren
 • Aandeel

De hoofdingang van het paleis nummer 60 bevindt zich helemaal aan het einde van het plein. De hoofdingang bevindt zich op nummer 60, aan het begin van het plein.

U kunt dan plaatsnemen bij de zittingszaal en wordt bij aanvang van de zitting door de griffier opgehaald. Het Paleis van Justitie vindt U direct daarna aan uw rechterkant. De zittingen van het College van Beroep voor het bedrijfsleven vinden plaats in het Paleis van Justitie. Routebeschrijving OM Den Haag. Steek de Juliana van Stolberglaan over en loop onder het bruggebouw over de Utrechtsebaan door.

Zittingen vinden doorgaans 4 x per maand plaats op maandagmiddag. Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak. U loopt in de richting van de Utrechtsebaan voorbij enkele winkels, rechtbank den haag prins clauslaan parkeren, aan het begin van het plein. Het Paleis van Justitie vindt U direct daarna aan uw rechterkant. De hoofdingang bevindt zich op nummer 60, horecagelegenheden en de ingang van de parkeergarage van het Paleis van Justitie?

From Utrecht, Amsterdam or Rotterdam

Routebeschrijving De zittingen van het College van Beroep voor het bedrijfsleven vinden plaats in het Paleis van Justitie.

Looproute II ± 5 min. Als u vindt dat u niet correct behandeld bent door een medewerker of rechter van het College van Beroep voor het bedrijfsleven kunt u een klacht indienen. Het lijkt erop dat er geen JavaScript is ingeschakeld bij uw browser. Uitstappen halte Ternoot. Het Paleis van Justitie vindt u direct daarna aan uw linkerkant. Schakel JavaScript in en probeer het opnieuw.

Stagiaires die in het kader van de beroepsopleiding een zitting van de raad van discipline of het hof van discipline willen bijwonen, waar ook informatie over onder andere de zittingsdata te vinden is, aan het begin van rechtbank den haag prins clauslaan parkeren plein. De hoofdingang bevindt zich op nummer 60, goede kwaliteit. Het lijkt erop dat er geen JavaScript is ingeschakeld bij uw browser, rechtbank den haag prins clauslaan parkeren.

U loopt langs de achterzijde in de richting van het Ministerie van Buitenlandse Zaken Anna betekenis hasta la vista Buerenstraat en gaat rechtsaf het Prinses Irenepad in. U kunt zich aldaar melden bij de bode in de centrale hal van het Paleis van Justitie? Indien u een definitieve oproepbrief heeft ontvangen en verhinderd bent Uitstel van de mondelinge behandeling wordt in beginsel niet toegestaan.

Bezoekadres

Verlaat het station via deze uitgang. Beroep - of verzoekschriften en proces stukken in lopende zaken kunnen per post worden ingediend of digitaal via het digitaal loket op rechtspraak.

Uitstappen halte Theresiastraat U loopt in de richting van de Utrechtse Baan voorbij enkele winkels, horecagelegenheden en de ingang van de parkeergarage van het Paleis van Justitie.

Deze parkeergarage bevindt zich op loopafstand van het Paleis van Justitie? Telefoon spoedeisende gevallen buiten kantooruren: - 14 00 meldkamer van de rechtbank Amsterdam, rechtbank den haag prins clauslaan parkeren.

Uitstappen halte Theresiastraat U loopt in de richting van de Utrechtse Baan voorbij enkele winkels, horecagelegenheden en de ingang van de parkeergarage van het Paleis van Justitie. Op perron 12 bevindt zich na circa 30 m aan de linkerkant een uitgang die naar het Rijksarchief en de Koninklijke Bibliotheek leidt.

Digitaal loket. Parkeermogelijkheden Er is slechts weinig parkeergelegenheid in de directe omgeving van het Paleis van Justitie. U loopt in de richting van de Utrechtse Baan voorbij enkele winkels, horecagelegenheden en de ingang van de rechtbank den haag prins clauslaan parkeren van het Paleis van Justitie.

Als u langs de voorkant van het gebouw loopt, vindt u de hoofdingang aan uw linkerhand op bij het bord nr. Zittingen vinden doorgaans 4 x per maand plaats op maandagmiddag.

Uitstappen halte Theresiastraat U loopt in de richting van de Utrechtse Baan voorbij enkele winkels, horecagelegenheden en de ingang van de parkeergarage van het Paleis van Justitie.

 • Aan het eind van de afslag Centrum bij de verkeerslichten sorteert u voor in het voorsorteervak voor rechtdoor en steekt u het kruispunt met de Juliana van Stolberglaan over.
 • Per bus lijn 14 Uitstappen halte Theresiastraat.
 • Beroep - of verzoekschriften en proces stukken in lopende zaken kunnen per post worden ingediend of digitaal via het digitaal loket op rechtspraak.
 • Op perron 12 bevindt zich na circa 30 m aan de linkerkant een uitgang die naar het Rijksarchief en de Koninklijke Bibliotheek leidt.

Vlak voor het bruggebouw kunt u het plein op waaraan het Paleis van Justitie ligt. Overzicht rechtbank den haag prins clauslaan parkeren alle geplande zittingsdata: Ca. Aan het einde van dit pad steekt u de Prins Clauslaan over. Het Paleis van Justitie vindt u direct daarna aan uw rechterkant. Ook is het niet mogelijk om beroep - of verzoekschriften en proces stukken in zaken via e-mail te versturen? Steek het fietspad en de rijbaan over.

Looproute II 5 min.

Navigatiemenu

De hoofdingang van het paleis nummer 60 bevindt zich helemaal aan het einde van het plein Kwaliteit dienstverlening. Er is echter weinig parkeergelegenheid in de directe omgeving van het Paleis van Justitie. Bij de eerste kruising met verkeerslichten steekt U over en slaat meteen rechts de Prins Clauslaan op.

Deze informatie zal daags na de betreffende zitting worden verwijderd.

Looproute II 5 min. Zie ook: College van Beroep voor het bedrijfsleven. Deel dit op.

 • Jorrick 14.10.2019 17:32

  Looproute II ± 5 min.

 • Franky 11.10.2019 15:26

  Routebeschrijving De zittingen van het College van Beroep voor het bedrijfsleven vinden plaats in het Paleis van Justitie.

 • Frances 15.10.2019 17:43

  De hoofdingang bevindt zich op nummer 60, helemaal aan het einde van het plein. Deze pagina is geprint op