Afstand van postcode naar postcode

  • Abonneren
  • Aandeel

Warme bakkertje Bekijk Profiel Bekijk onderwerpen Privébericht. Ook hoef ik dan geen twee kilometerstanden van elkaar af te trekken.

Daarnaast heeft het vinden van deze oplossing mij ook vrij veel tijd gekost. Patrick, allereerst dank voor je antwoord. Forumsoftware: vBulletin, versie 4.

Heb de hyperlink aangemaakt in excel. Mark: Daar zit ik nog een beetje mee.

Probeer de formule in excel te gebruiken, maar krijg fout melding wat is er mis met het kopieren van de formule vanuit een website?! Maar het blijft wel een gratis oplossing dus als ik het cht heel druk heb of een complex probleem is dan kan het langer duren.

Het verschil hiertussen is…. Nuttige gadget om de afstand te berekenen tussen 2 postcodes. Cstee Bekijk Profiel Bekijk onderwerpen Privbericht, afstand van postcode naar postcode.

Diverse auteurs schrijven over het snijvlak van kennismanagement, persoonlijke ontwikkeling, timemanagement en digitale innovaties.
  • Ze hadden op mijn werk gevraagd te kijken of het mogelijk was de afstanden te bepalen voor reiskosten declaraties op basis van postcodes.
  • Diverse auteurs schrijven over het snijvlak van kennismanagement, persoonlijke ontwikkeling, timemanagement en digitale innovaties. De parameters in de formule moeten in de Engelse versie van Excel gescheiden worden met een komma in plaats van een puntkomma.

Afstand berekenen

Beste allemaal, Sorry Bart geen reactie op jouw vraag maar een andere vraag: Ik wil een betrouwbare berekening kunnen maken van de afstand woon-werk voor medewerkers van ons bedrijf.

Hi Piet, Bedankt voor je bijdrage. Excel herkent deze niet als aanhalingstekens. Het verschil hiertussen is…. Is daar ook een mogelijkheid voor? Hieronder geef ik wel alvast wat Excel tips vooruit.

Bereken vanaf je homepage de enkele reis en retour kilometers op basis koude hapjes voor de kerst postcodes met deze widget. Maar zoals altijd met lifehacks zijn ze erg persoonlijk. Kan iemand mij vertellen hoe ik deze macro daarvoor kan aanpassen?. Maar het blijft wel een afstand van postcode naar postcode oplossing dus als ik het cht heel druk heb of een complex probleem is dan kan het langer duren?

Indien mogelijk in de ene kolom de enkele reis en in de volgende kolom de retour afstand.

#Waarde komt doordat ANWB u vraagt een keuze te maken

Mark: Daar zit ik nog een beetje mee. Bijgevoegde bestanden Afstand-Tussen-Postcodes2. Laatst aangepast door snb : 1 april om VBA voor smarties VBA is een taal die je moet leren met een grammatica- en een woordenboek.

Maar is het niet net zo handig om eventjes je beginstand van je kilometerteller te noteren, een reactie zouden achterlaten. Zou inderdaad fijn zijn indien ook anderen, alsmede je eindstand, Bibliotheken Гberall kann der Autor in seine eigene Welt eintauchen. Vraag is opgelost. Victor: Er gaat vaak iets mis met de mooie aanhalingstekens die op de website worden gebruikt, afstand van postcode naar postcode.

Warme bakkertje Bekijk Profiel Bekijk onderwerpen Privbericht. Ik heb de indruk dat inmiddels een andere routeplanner gebruikt wordt denk ANWB.

Afstanden in kilometers en reistijd berekenen

Hi Piet, Bedankt voor je bijdrage. En 20 november dat het afronden en ondersteunen daarvan me iets te veel vrije tijd zou kosten om gewoon even erbij te doen.

Waarde komt doordat ANWB u vraagt een keuze te maken Als je de twee postcodes invoert op de routeplanner van de ANWB, dan merk je dat er vervolgscherm komt waar je een keuze moet maken voor een bepaalde straat. Ik heb de indruk dat inmiddels een andere routeplanner gebruikt wordt denk ANWB. Ik zal zelf eens proberen daar aan te sleutelen zodat ik bij de postcode optioneel ook een huisnummer kan meegeven.

Nuttige gadget om de afstand te berekenen tussen 2 postcodes. Beste allemaal, Sorry Bart geen reactie op jouw vraag maar een andere vraag: Ik wil een betrouwbare berekening kunnen maken van de afstand woon-werk voor medewerkers van ons bedrijf. Jaspert: Bedankt. En anders afstand van postcode naar postcode ik de iGoogle gadget gewoon via iGoogle gebruiken of vanaf deze pagina!

Hoewel de gadget vast wel eens een keer uit de lucht zal gaan ik heb ook een gadget gemaakt die het weer weergeeft en onlangs stopde de onderliggende site ermee. Heb er weer wat uurtjes in gestopt waardoor de kilometers nu automatisch in Excel terecht kunnen komen. Probeer de formule in excel te gebruiken, maar krijg fout melding wat is er mis met het kopieren van de formule vanuit een website?.

Arjan, afstand van postcode naar postcode, versie 4. U mag niet reageren op berichten.

Hemelsbreedte, reistijd, tijdsverschil, traject-info. Wereldwijd.

Mocht het niet werken, dan zal ik er geen vragen over stellen. Redactie Lifehacking Lifehacking. De snelheid is er inderdaad enorm op vooruit gegaan nu ik de Gadget bij Google Code Hosting draai. Ik zou deze macro graag willen gebruiken om voor een reeks regels de afstand tussen 2 postcodes te bepalen.

U mag uw berichten niet bewerken. Je mag die van jou ook sturen of eventueel een vraag stellen. Bereken vanaf je homepage de enkele reis en retour kilometers op basis van postcodes met deze widget!