Live music bar tilburg

 • Abonneren
 • Aandeel

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Meer beoordelingen bekijken.

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Onze vriendin kreeg nog een lekkere cocktail omdat het haar vrijgezellenfeestje was.

Alles zag er zo mooi uit, en dan een zak met patat! Ja Nee Weet ik niet zeker. Het eten was zeker niet minder. Pracht combinatie!

Drankje en brood stonden na bestellen vlot op tafel, maar het eten niet zo geweldig. Schrijf een beoordeling. De volgende keer al gepland, met daarbij een heerlijk voor-hoofd en na gerecht, de kaart hoefden we ook niet op te wachten en aandacht kregen live music bar tilburg meer dan voldoende. Eerst een heerlijk 3-gangen diner op, dan mogen de mannen ook mee.

Al met al was de ambiance wel gezellig, in totaal dus 46 (ter vergelijking: fruitvliegen hebben 8 chromosomen. Datum van activiteit: december Dirk punten.

Het vuil en de stad: ‘Tilburg wordt inderdaad steeds smeriger’

Winkelwagen 0. Bediening was hartstikke goed. Anders dan anders, goed eten, top pianisten, echt een gezellig avondje uit! Vanaf de eerste noot genoot ik er al van. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Als je op zoek bent naar een gezellige bar in Tilburg is de Live Bar een goede keuze! Is deze plek of activiteit gedurende bepaalde periodes van het jaar gesloten?

Datum van activiteit: juni ZaaZaa 29 punten. Dirk punten! Joost Kolen. Lijst wordt bijgewerkt Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Erg gezellig. Eten is goed en leuk geserveerd.

Wie mogen we bedanken?

Heerlijk lekker gegeten, goed wijntje erbij, voor de mannen een lekker koud pilsje, en top muzikanten! Sfeer was goed: live music! Coole tent met leuke muziek. Pracht combinatie!

De live muziek zorgt ervoor dat je langer blijft zitten dan gepland en nog wat drankjes na je eten drinkt. Een absolute aanrader, live music bar tilburg. Laat ik maar beginnen met het eerste: wij hebben een geweldige avond gehad. Hotels in de buurt Bekijk alle 9 hotels in de buurt. In de omgeving.

Stadsge­zicht Tilburg

Zijn er op deze plek of bij deze activiteit reserveringen vereist? Ja Nee Weet ik niet zeker. Sfeer was goed: live music! Bedank SteffieTravelGirl. Datum van activiteit: december

 • Eten was kwalitatief goed en ook voldoende.
 • Bedankt Live Music Bar!
 • Dit restaurant is echt een aanrader!.
 • Vanaf de eerste noot genoot ik er al van.

Wat een top tent zeg. Eten is goed en leuk geserveerd. Hoogtepunten uit beoordelingen. Twee pianisten die elkaar afwisselden, en de ene verzoeknummer na de andere speelden. Gisteren hier wezen eten met mijn vriend.

LIVE Muziek

We moesten er beiden even om lachen, dat wel , en de tiramisu was geweldig. Live muziek onder begeleiding van een piano, die aan de bar vast zit, en drums.

Bedank GwenB Meer van die kleine sfeerdetails miste wat het verschil had kunnen maken tussen geweldig en leuk.

De sfeer zat er goed in? Pas met mijn vriend een hapje gaan eten en we zijn helemaal gepamperd. Zijn er op deze plek of bij deze activiteit reserveringen vereist. Plaats recensie.

 • Adilson 08.10.2019 10:31

  Met dit in ons hoofd hebben wij plaats genomen aan tafel.

 • Fabian 14.10.2019 07:04

  We waren om 20u al binnen bij de live, en zaten om 3u in de taxi terug naar boxtel. Hotels in de buurt ».

 • Oumayma 08.10.2019 13:33

  Zijn er eetgelegenheden bij deze plek of activiteit?