Routeyou com route planner

 • Abonneren
 • Aandeel

Als je de RouteZoeker op mobiel-formaat bekijkt dan zijn de drie componenten opgesplitst, maar ze hebben invloed op elkaar. Voor andere Europese landen zoals Frankrijk kan er een route gemaakt worden over het grote netwerk van fietswegen.

Aan de rechterzijde zie je deze optie:. In dat geval moet je jouw kaart kaart verslepen of pannen. Wel kan je als gebruiker ingrijpen op de zoekresultaten en  de scorelimiet laten zakken. De factoren die de score  beïnvloeden zijn de schoonheid en geschiktheid van het traject, de.

De voorpagina geeft de titel, logo, banner en foto  mozaiek weer.

We hebben de getekende  elementen in aparte kaartlagen gestopt zodat je die makkelijke kan selecteren  en aanpassen. Dat  is handig als je wenst bij te houden hoeveel km  je al afgelegd hebt deze maand of dit jaar. Denk eigenlijk niet dat er zoiets bestaat aangezien je zo goed als altijd de kortste en snelste weg laat berekenen Ik denk dat je de beste offroad routeplanner hier op het forum kan terugvinden bij "Op zoek naar een bikepartner".

En  dat is ook handig als je jouw versie van de route wenst door te geven aan anderen  als tip. Het resultaat canada goose jas outlet opgeslagen als een nieuwe route, routeyou com route planner. Weggetjes waar jij door kan als fietser en routeyou com route planner mountainbiker, werken in mijn streek echt niet goed.

Bij de  download tref je bij de eerste optie de mogelijkheid om een GPX te downloaden.
 • Vergeet jouw route niet te bewaren! De kaart De kaart kan je interactief vergroten, verkleinen, verslepen om het gebied van  jouw interesse te bepalen.
 • Op afstand lijkt jouw route op een golvende kromme, maar als je in detail kijkt  dan zal je zien dat het allemaal kleine, rechte stukjes zijn van vormpunt naar  vormpunt.

Knooppuntenstrip   Indien de route opgebouwd is via het knooppuntennetwerk dan kan je  de zeer compacte knooppuntenstrip afdrukken zie figuur. Je hebt hier de keuze om een "track" of een "route" te downloaden.

Met het  roadbook krijg je genoeg kaartdetail én een straatnamenlijst. Fijn, maar ik zou wel eens wat meer willen doen. Veel leuker zou zijn om ipv dan met 20 à 40 waypoints te werken zoals ginder, bvb met waypoints en dan automatisch zoveel mogelijk offroad te gaan.

Voor een overzicht van de functionaliteiten op RouteYou per type account: bekijk het RouteYou Functionaliteitenoverzicht per accounttype. Dikwijls is het zo dat je een route hebt die ooit iemand heeft gemaakt.

Je hebt hier de keuze om een "track" of een "route" te downloaden. Veel leuker zou zijn om ipv dan met 20 40 waypoints te werken zoals ginder, routeyou com route planner, en ook door bots! Score   13 Een route voorbeleven Als je een route gevonden hebt via de RouteZoeker proberen we je zo goed  mogelijk te informeren over die route via de RoutePagina zodat je kan analyseren  of deze route geschikt is voor jou!

Links op de rode balk zie je het deel  dat reeds afgelegd is langs de route versus de start van de route? Maar routeyou com route planner laten dat vrij zodat je zelf kan combineren dat eht een lieve lust is.

Dienstnavigatie NL

Achteraan staan twee QR-codes die je  toelaten de digitale route te gebruiken via  de mobiele website of via de  MyRouteYou-app. Je zal zien  dat je track letterlijk een beetje kort door de bocht gaat maar dat is nog steeds  werkbaar. Meld eerst aan.

Als je een fietsroute gevonden of gemaakt hebt, kunnen wij deze op je GPS uploaden. Wees wel hoffelijk tegenover routeyou com route planner gebruikers. Waar Adres   Geef een adres of plaatsnaam in het vak "Waar:". Denk eigenlijk niet dat er zoiets bestaat aangezien je zo goed kom je ook naar mijn feestje altijd de kortste en snelste weg laat berekenen Ik denk dat je de beste offroad routeplanner hier op het forum kan terugvinden bij "Op zoek naar een bikepartner".

Klik  erop om de cordinaten en het dichtstbijzijnde adres te zien, routeyou com route planner. En eventueel melding te doen.

Inhoudstafel

We hebben de getekende  elementen in aparte kaartlagen gestopt zodat je die makkelijke kan selecteren  en aanpassen. Indien dat nog niet zou gebeurd zijn, vind je in de e-mail een link naar  de RouteYou app in Google Play en in de App Store. Die kaartlaag staat los van de routeringsoptie.

 • Via de website  kan je groepen maken.
 • Gids  Wat is een gids?
 • Dat kan dus behoorlijk verwarrend zijn Zoom in op de kaart waar jouw startpunt ongeveer is Klik op de kaart om jouw startpunt aan te geven dat is een rood bolletje Duid nu het volgende punt aan langs waar jouw route loopt.
 • Fietsroute RouteYou.

Wil je zelf een fietsroute uitzetten en deze inladen op je GPS, dan kan je met de online fiets routeplanner je eigen fietsroute samenstellen. Klik nogmaals op de kaart om jouw volgende punt in te geven. Via de download-optie zie figuur hierboven heb je de mogelijkheid om naar  specifieke toestellen te downloaden.

Als je die aanklikt krijg je het hoofdmenu te zien  rechts op de figuur hierboven. Maar wist je dat je ook omgekeerd kan werken. Je kunt het allemaal instellen final cut pro templates youtube de zoekopties.

Of het kan ook no via de zoomknop te selecteren, routeyou com route planner. Al je jouw route verder wenst uit te stippelen dan kan het zijn dat jouw volgende punt of jouw eindpunt buiten het huidige kaartbeeld ligt.

Re: Routeplanner specifiel voor Mountainbike

Maw, samen op pad gaan met de locals Startpunt van jouw route ingeven Jouw startplaats ingeven is zeer eenvoudig. Door op een POI te klikken, wordt de  kaart indien nodig verschoven en worden de details en multimedia van de POI  getoond.

Klik op 'Bewerken' Klik op 'Verander het startpunt'  Duid een nieuw startpunt aan op het kaartje en klik 'Verander startpunt'. Ik heb o. Open jouw browser en typ daar de url  www.

 • Benthe 10.10.2019 00:33

  Aan die groepen kan je leden accounts   koppelen.